Foto: Tonni Norslev

Tekst: Lars F. Andersen

 

 

 

For resultatlisten tryk her:  RESULTATER

Den 10. september afholdt Dansk Karate Union deres prestigefyldte Danish Open. Danish Open afholdes hvert andet år. Stævnet afholdes på en utrolig professionel  måde. På KarateNews dækker vi efterhånden rigtigt mange stævner og vi må sige at når det kommer til afholdelse af stævner så ligger Dansk Karate Union i toppen, hvilket også gør at hallen var proppet med tilskuere. Skønt at fornemme den spænding som et engageret publikum frembringer.

 

 

 

Nogle af de stærkeste øst europæiske nationer deltog i år i Danish Open, så de danske kæmpere havde kamp til stregen.  Desværre stillede Dansk Karate Union ikke med det stærkeste hold, da de kæmpere, som var udtaget til World Cup, men danskerne kæmpede stadigt flot mod deres stærke modstandere.

Til højre ses Michael Meineche fra Farum Kyokushin i sin sidste kamp.

 En af de danskere der klarede sig bedst var Michael Meineche Sempai, som måtte ud i flere forlængelser i sin sidste kamp. Men måtte til sidst se sig slået. Michael fik dog en flot 3. plads.

 

 

 

 

Alle medaljetagerne ved Danish Open i Knock Down karate

 

 

 

 

Vi fik afslutningsvis et interview med Christoffer Breindal som i oktober skal kæmpe ved Kyokushin World Cup i Japan.

 

 

Sensei Tim Marcher under demonstrationen.

 

 Inden finalerne blev der lavet en flot demonstration af Sensei Allan Døcker Christensen, som udførte den advancerede kata Garyu. Garyu er en af de sværeste kata i Kyokushin Karate og en kata udviklet af Sosai Oyama. Ind mellem kataens tællinger udførte Sensei Tim Marcher flere advancerede gennembrydninger.

Her følger lidt indtryk fra dagen!