Igen i år kan Dansk Ashihara Organisation DAO byde Kancho Hidenori Ashihara velkommen til Danmark, når der afholdes sommerlejr på Bosei idræts efterskole ved Præstø.

 

Lejren kører fra torsdag d. 4 juli til søndag d. 7 juli.

Der er tilmeldt tæt på 200 deltagere fra mange forskellige lande startende mod nord Sverige , Finland, Norge, Danmark , Serbien, Rusland, Ungarn, Østrig, Spanien, Pakistan, Afghanistan og selvfølgelig fra Japan.

126-imp

Kancho har sagt at han har nogle nyheder med i posen som han vil del ud af på lejren ,så det bliver spændende at se hvad han har forberedt. Ashihara Karate er en meget dynamisk stil art som hele tiden er i en fremadgående udvikling for at forbedre og optimere systemet dog uden at give slip på de grund principper som den første Kancho lagde da han udviklede systemet.

På lejren vil Kancho også foretage gradueringer , dette foregår om Lørdagen hvor hele formiddagen og noget af eftermiddagen er afsat til testen.

Træning på lejren af sammensat i moduler så der bliver tid til at nå hele vejen rundt i det pensum som Ashihara karate består af.

Om Fredagen afholdes der DM i Ashihara Kata. Her deltager alle der er tilmeldt lejren. Dette DM bruges ofte til at pudse formen i Kataérne af inden gradueringen.

Selve logistikken omkring lejren har Ashihara Karate Fredriksberg stået for, hvilket klubben har gjort godt de sidste mange år, og som altid er det en stor opgave med alle de fremmede lande der deltager.

DAO håber nu bare på at vejr guderne er med, så alle kan få en super lejr.