Billeder/tekst: Tonni Norslev

Traditionen tro var der atter i år træningsdage i Isshinryu Karate & Kobudo i Aarhus. 2. og 3. marts var dagene. Arrangementet blev afholdt af Joshinkan Isshinryu Karate Dojo Aarhus under Thorkild Sundstrup. Der var mødt folk frem fra de tre danske Okinawa Isshinryu Dojoer i henholdsvis Holstebro, Aarhus og København, samt venskabsklubben Haslev Karate Klub, Gishi.
Undervisere på lejren var Lars F. Andersen 6. dan Okinawa Isshinryu & Kobudo og Mads Nørby 5. dan Okinawa Isshinryu & Kobudo.

 

 


Sanchin Shime

Fredag var der træning og graduering. Folk var varme da vi startede, alle med øvre basis og herefter nedre basis. Så blev alle delt op i grupper inden for grader. Her begyndte den mere individuelle undervisning; ´enkel` selvforsvar, hvorfor bruge de store bevægelser, når man kan nøjes med de små. Diverse kata med bunkai, igen inddelt efter hvad folk havde brug for. Afslutningsvis var der dojofight. Under hele dette forløb kørte der samtidig graduering. Tillykke til alle der var oppe, de bestod, samt til dem der blev indstillet til graduering.

 

Kata bunkai

Lørdag bød på kata, bunkai og kobudo, hvor den enkelte deltager fik mulighed for at arbejde med, hvad han/hun har brug for. Intensivt blev der arbejdet med udvalgte kata, embusen sat på plads, håndteknikker justeret, benenes placering ect. Interessant er det, at opleve en kata, huskesedlen til teknikkerne, udvikle sig gennem bunkai. Få det demonstreret og forklaret på en overskuelig måde, samt herefter prøve det selv som både uke og tori.

Jan Bech blev under lejren 2. dan

 

Der blev gået til stålet under gradueringskampene

 

Nogle gode dage, hvor man fik meget med hjem, tak for det.