Af Franz Rasmussen
Lørdag d. 11. maj deltog Farum Kyokushin ved Westfalen Cup i Südlohn i Tyskland. Der var tilmeldt omkring 130 deltagere fra Tyskland, Holland og Danmark og der blev dystet i kategorierne kata og kumite.

197724_454890654602074_956403807_n-imp-imp
I kata som kun var for børn og juniorerne, var der planlagt 3 runder. I første runde skulle alle deltagere vise Taikyoku sono ichi, i anden runde en valgfri Taikyoku kata og i sidste runde en valgfri Pinan kata. 4 hjørnedommere og en hoveddommer gav karakterer.

935150_454715961286210_1903452109_n-imp-imp
Farums 4 deltagere viste nogle flotte og sikre kata’s og alle gik til den samlede finale runde hvor kun de 6 bedste udøvere kom med. Her blev Farums Jonas Dam Lerke kåret som samlet vinder, Mikkel Millgaard vandt sølv og Jeppe Frimann vandt bronze. Frederik Baadsgaard besatte 5. pladsen.
Børneklasserne kæmpede efter semi knock down regler, hvor tilladte teknikker til hovedet var alle cirkulære og ikke gennemførte spark med over- og undersiden af foden med let kontakt. Fuld kontakt med alle slag og spark til kroppen og spark til lårene.

198056_454719964619143_881243336_n-imp-imp
Børnene var udstyret med beskyttelse i form af vrist- og skinnebensbeskyttere, skridtbeskyttere, vest der omsluttede hele kroppen samt hjelm med plastvisir foran ansigtet.

197719_454885617935911_752728151_n-imp-imp
Juniorerne kæmpede ligeledes efter semi knock down regler og var forsynet med samme beskyttelse bortset fra vesten.
De voksne kunne kæmpe efter semi kontakt regler eller fuld knock down.
Farums deltagere deltog også alle 4 i kampene. Nogle af klasserne var inddelt i puljer hvor alle deltagerne skulle kæmpe imod hinanden og andre klasser var efter cup-systemet. Der var nogle gode hårde samt tekniske kampe og der blev vist god fighter ånd.

936298_454901097934363_2141251606_n-imp-imp
I klassen – 40 kg vandt Jeppe Frimann guld. I klassen – 45 kg vandt Jonas Dam Lerke sølv. I klassen – 60 kg vandt Mikkel Millgaard guld og i klassen + 60 kg vandt Frederik Baadsgaard ligeledes guld.
Ydermere blev Mikkel Millgaard præmieret med bedste teknikker prisen.