Jess Petersen sensei 60 år

Tekst og Foto: Dan Petersen

 

 

 

 

 

 

Siden den 20. august 1974, hvor Jess Petersen startede karateskolen Genshi-kan sammen med sin bror Steen Petersen, har han undervist i Frederikssund Hallen hver fredag – men fredag den 3. februar blev anderledes.

I anledningen af Jess fyldte 60 år havde eleverne arrangeret et festligt surprise party. Nye og gamle elever mødte talstærk op; nogle have ikke været i en gi i mere en 17 år! Efter træningen var der spisning og alle de gamle anekdoter blev skyllet ned med rigeligt øl – helt i den gamle ånd! Jess fik overrakt et rejse-gavekort på kr. 10.000 som eleverne havde indsamlet i anledningen af hans fødselsdag.

Alt i alt en pragtfuld aften for Jess men også for alle de gamle elever som fik hilst på hinanden.

4 thoughts on “Jess Petersen sensei 60 år”

  1. Jess har gjort meget for karate i Danmark. Han vil altid for mig være en dedikeret og seriøs træner, der formår at afsøge mine egne grænser. Jeg er stolt over at have trænet under ham. Der findes så mange meninger indenfor dansk karate, men Jess holder sig til det han interessere sig for. Karate. Og havde klubben stadig træning i Næstved, så ville jeg deltage hver gang.
    Tillykke med dagen!

  2. Hej Jess og (Sten) Ja det er jo lidt sent men derfor ikke mindre velment tillykke. Ja det er ham den gamle fra Amager Karateskole hvor jeg forøvrigt er tilbage, men nu træner jeg Daitoryu Aiki Jujutsu. Det er jo længe siden vi sidst har set hinanden. Jeg kan se det stadig går fint med jer ( drikker i stadig ) det gør jeg. Spøg til side godt gået vi er ikke så mange af de gamle tilbage. Jeg ser en gang imellem Brian den lille inde fra Budokan, han træner hos Jan Sasori og Massimo har sin egen klub i Italien. Jeg har også stadig kontakt til John (Tommy Hansen s)bror. Jeg ville gerne være kommet og lykønsket hvis jeg havde vist det. Jeg er ked af jeg har fået at vide Peter Hedegård er død, han var en fin Budo mand. Endnu en gang et stort tillykke hils Sten og pierne Mange hilsner Jan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *